Werken bij PS Loop

Wij zoeken mensen!

VACATURE: Operator met gelakte nagels

Gezocht: Operators met gelakte nagels

En nee, natuurlijk sluiten wij mannen niet uit voor de vacature. Dat mag niet. En dat willen we natuurlijk ook niet. Maar we hebben vooral mannen in dienst momenteel. En daar hebben we gewoon heel graag een paar vrouwen bij. Teams met zowel mannen als vrouwen blijken beter te functioneren. En precies daarom lijkt het ons heel tof om wat meer vrouwen in ons team te hebben.

Wat verder belangrijk is, is dat je van duurzaamheid en innovatie houdt. En dat je zorgvuldig bent. Als je dan ook nog eens sociaal bent en graag bij je werk betrokken wordt, dan vind jij bij ons een heerlijke baan als operator.

Functie

Wat een operator doet, daar heb je wel een beeld bij; je begeleidt het productieproces, stuurt bij, signaleert verbeteringen en fikst problemen. Dat productieproces, dat is bij ons wel een bijzondere. Wij wassen chemische stoffen uit piepschuim. Zodat de piepschuimkorrels die daaruit voortkomen weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Duurzaam dus! Daar geloven wij in. En jij hopelijk ook.

Experimenteel

Wij zijn dus een demonstratiefabriek en het proces van piepschuim recyclen is een experimenteel proces. En precies daar ligt dan ook jouw toegevoegde waarde. Je hebt technisch inzicht en denkt graag mee. Vindingrijk? Graag! Communicatief? Heerlijk! Omdat dit een nieuw proces is, zijn we op zoek naar creatievelingen. Die vieze handen niet schuwen, humor en toewijding hebben en in een klein team graag samen de boel mee oppakken.

Reageren?

Zie jij dit wel zitten? Past dit wel bij jou en ben je technisch aangelegd of heb je gewoon veel ervaring? Woon je ook nog eens in de buurt van Terneuzen (want laten we eerlijk zijn, in ploegen werkend is het wel handig als je niet al te ver weg woont)? Kom dan langs voor een kop thee en meer info. We laten je graag zien hoe het werkt bij ons. En als we een klik hebben, dan heb jij een leuke baan en wij een handige Hanah, Harrie of Hassan erbij.

Bel of mail ons vandaag nog!